Treebytree

Met treebytree geef je relaties en medewerkers een 100% duurzaam cadeau. Door bomen te planten draaien we ontbossing terug en verminderen we CO2 uitstoot door de CO2 weer terug op te nemen.

Steun het goede doel met Tree by Tree
Eén handige app om jouw bomen te bekijken
Eigen account
Bekijk waar jouw bomen staan en hoeveel CO2 ze hebben opgeslagen, in je eigen account.
Samen planten we 1 miljard bomen voor 2050
1 miljard bomen terugbrengen
Onze doelstelling is om voor 2050 één miljard bomen terug te brengen. Help ons mee en geef het meest waardevolle cadeau.
Samen gaan we ons doel bereiken!
Niet negatief maar positief
Het lijkt alleen maar negatief wat je leest. Maak het zelf positief en start nu! Samen met onze klanten bereiken we ons doel.
Eén handige app om jouw bomen te bekijken. Tree by Tree.

Duurzaam en leuk

Je geeft een boom. Of je krijgt een boom. Via een e-mail, met een fysieke giftkaart of door een QR-code te scannen. Een gave digitale belevenis laat je meteen zien waar jouw bomen staan. Wat hun impact is en dit 5 jaar lang. Duurzaam en leuk. Ze komen samen met Treebytree.

Treebytree is het online platform. Justdiggit brengt bomen terug.

Samenwerking Justdiggit

Justdiggit is de organisatie die de bomen terugbrengt in Afrika, waarmee ze een positieve impact maken op klimaatverandering. Door lokale boeren te leren hoe ze omgekapte bomen kunnen laten herrijzen door ze zorgvuldig te snoeien en onderhouden, geven ze hen bovendien een inkomen.

Justdiggit plant bomen aan in Afrika
Bomen herstellen

Bomen herstellen

Wist je dat in verdroogde landschappen in Afrika omgekapte bomen weer volledig terug kunnen groeien en bloeien? Door lokale boeren op te leiden in het herstel ervan groeien deze bomen terug.

Water retentie

Door bunds of earth smiles te graven wordt water weer vastgehouden en gaan planten weer groeien. Hierdoor koelt de aarde af en wordt CO2 weer opgenomen.

Waterkeringen bouwen
Impact tot heden

Onze impact

  • 300.000 bunds gegraven
  • > 400.000 ha land staat onder intensieve restauratie
  • 291 miljoen mensen bereikt middels campagnes
  • 13,9 miljoen bomen hersteld
  • 12 gras zaadbanken in het programma
Treebytree is de leukste manier om bij te dragen aan het klimaat

Voor het hele bedrijf

Maak cadeaus geven duurzaam én leuk. Bekijk als bedrijf in je eigen omgeving met het hele team én je relaties wat jullie impact is. Stuur de bomen naar iedereen middels een sms, email, kaart in bedrijfsstijl of QR code. En nog leuker, zet je QR code op al je communicatie. Bijvoorbeeld op een T-shirt voor een bedrijfsuitje.

Wist je dat "nature based solutions" voor 37% kunnen bijdragen aan de CO2 reductie die nodig is om de opwarming van de aarde onder de 2 graden te houden?

Samen kunnen we het!

Maak vandaag de beslissing om met uw organisatie een echte bijdrage te leveren aan het klimaatprobleem. Wist je dat dat al kan vanaf €5,00? Voor dat bedrag hebben wij één boom hersteld!

Gift a tree. Grow a forest. Make an impact

Samen gaan we het klimaatprobleem oplossen

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!