Kerstkaart én kerstster!

Deze wenskaart is wel heel origineel. Je vouwt hem zo tot een prachtige kerstster die je in de boom kan hangen! Bestelbaar in large (met foto en tekst) en small (alleen tekst).

Schitterende kerstster die je als kaart verstuurt, in elkaar zet en in de boom hangt met foto en tekst!
Schittterende kaart die je tot kerstster in elkaar vouwt en waar je jouw kerstboodschap op zet!

Kerstster M wenskaart

13,5 x 11 x 3,5 cm • Personaliseerbaar

Prijs €4,95

Schitterende wenskaart die je in de boom op kan hangen. Deze ster is door de afwerking met goudfolie en 3D glansprint prachtig geworden. In de editor kan je makkelijk jouw boodschap toevoegen.

Stuur de mooiste wenskaart met kerst met jouw foto en tekst erop en hang hem in de boom!

Kerstster L wenskaart

7,5 x 24,5 x 19,5 cm • Personaliseerbaar

Prijs €6,95

Werkelijk prachtige kerstster welke eenvoudig in elkaar te zetten is en opgehangen kan worden in de boom. Veel leuker, mooier en origineler dan een gewone kerstkaart en nog heel betaalbaar ook! Voeg in de editor jouw foto en tekst toe.

Prachtige kerstster gevuld is met schuimpjes en waar je jouw foto en tekst op kan zetten!

Kerstster L met kerstschuimpjes

7,5 x 24,5 x 19,5 cm • Personaliseerbaar

Prijs 9.95

Werkelijk prachtige kerstster gevuld met heerlijke kerstschuimpjes. Plaats op de voorkant een foto en op de achterkant jouw boodschap. De kerstster is gevuld met 250 gram heerlijke kerstschuimpjes en kan met bijgeleverde strik prachtig schitteren in de kerstboom!

Geef de mooste kerstkaartt cadeau dit jaar. Hij heeft dce vorm van een kerstster en is gevuld met schuimpjes en cadeaukaart van Bol.com.

Kerstster L met kerstschuimpjes en Bol.com kaart twv €15,-

7,5 x 24,5 x 19,5 cm • Personaliseerbaar

Prijs €24,95

Werkelijk prachtige kerstster gevuld met heerlijke kerstschuimpjes. Plaats op de voorkant een foto en op de achterkant jouw boodschap. De kerstster is gevuld met 250 gram heerlijke kerstschuimpjes en Bol.com geschenkkaart twv €15,- en kan met bijgeleverde strik prachtig schitteren in de kerstboom!