Pasen

Verras medewerkers op de origineelste manier met BonBox. Hoe? Hieronder hebben we enkele leuke ideeën op een rij gezet. Hopelijk staan hier leuke ideeën waarmee je je collega's op een originele wijze laat weten hoezeer ze gewaardeerd worden.

Chocolade

Verreweg het meest gegeven is chocolade. Wij hebben vele lekkere en leuke opties die je kan geven. Wil je hem in een luxe giftbox in paas-bedrijfsstijl? Wij helpen je graag!

Alles in bedrijstijl
Alle producten op deze pagina kunnen wij in bedrijfstijl maken en personaliseren.
Sleeve, sticker of kaart
Of het nu een schitterende sleeve is, of een sticker met logo en/of boodschap. Wij regelen het.
Klik de button en mail ons
Heb je interesse in een product? Klik op de button en je landt automatisch op het aanvraagformulier.

Massieve paas-eitjes in vensterdoos

210 x 150 x 20 mm. 240 gram

Vanaf €9,65

Een mooie geschenkverpakking met 240 gram gemengde eitjes: melk, wit en puur. Gemaakt van  Cocoa Horizons recepturen; duurzaam geproduceerde chocolade, die goed is voor milieu én de cacaoboeren


Choco Easterbag

Afmetingen 165 x 81 x 9 mm. 100 gram

Vanaf €5,60

Een melkchocolade reep voorzien van een geheel eigen ontwerp paaswikkel. De tablet chocolade van 100 gram is gemaakt van duurzame (Cocoa Horizons) chocoladerecepten van het Belgische topmerk Barry Callebaut. Geen eenvoudige papieren wikkel als personalisatie, maar een luxe gevouwen etui verpakking, volledig naar jouw wens bedrukt.


Minimale bestelhoeveelheid 35 stuks

Luxe vensterdoos met handgemaakte gevulde paaseitjes 

Afmetingen 195 x 145 x 25mm - 185 gram

Vanaf €13,65

Een mooie sierdoos, gevuld met handgemaakte paaseitjes met de meest verrukkelijke vullingen, o.a. karamel, framboos, pistache.

Luxe vensterdoos met handgedecoreerde “halve” paaseitjes

Afmetingen 195 x 145 x 25mm - 185 gram

Vanaf €13,65

Halve, massieve paaseitjes, voorzien van een decoratieve topping; leuk én lekker. Een topping in frisse voorjaarskleuren met o.a. mini smarties, karamelblokjes of mini marshmallow. Eitjes zijn gemaakt van melk-, witte en pure chocolade. Wat een paasgeschenk!

Easter Bunny Deco

Afmetingen 210 x 150 x 20 mm - 170 gram

Vanaf €7,25

Wat is er méér verbonden met het echte paasgevoel dan een paashaas? Niets of niemand toch? Een paashaas decoratie geeft het ultieme voorjaarsgevoel weer. Een heerlijk melkchocolade paascadeautje, prachtig gedecoreerd met fleurige en kleurige decoballen en discodip.

Easter Bunny Print

Afmetingen 210 x 150 x 20 mm - 160 gram

Vanaf €6,79

Feestelijker kan toch niet? Een fleurig bedrukte paashaas in een mooie geschenkverpakking. Gemaakt van melkchocolade, afgewerkt met een dun laagje wit, waarop de bedrukking is aangebracht; het ultieme paascadeau.

Easter Bunny Print Logo

Afmetingen 210 x 150 x 20 mm - 160 gram

Vanaf €8,15

Jouw eigen bedrukking op een paashaas tablet? De bedrukking kan vanaf één kleur tot full color. Te bestellen vanaf 50 stuks met je eigen logo. Kleine oplage is geen probleem, maar ook vele duizenden gepersonaliseerde paashazen kun je met een paar klikken bestellen. Ontwerp je eigen paasgeschenk voor medewerkers of klanten. Alleen je logo toevoegen of een geheel eigen ontwerp? Jij beslist, maak er maar iets moois van.

MellowImage Easter

Afmetingen 170 x 120 x 11mm - 85 gram

Vanaf €6,35

Deze heerlijk zachte communicatiedrager is een paasgeschenk bij uitstek. Op zoek naar een leuke mailing? Kies dan voor een fraai bedrukte marshmallow (spek). Uiteraard is het ook mogelijk een geheel eigen design aan te leveren.

Easter ChoCard 4

Standaard of eigen bedrukking - 44 gram

Vanaf €6,15

Op zoek naar een superleuke mailing voor jouw klanten? Stuur een paas wenskaart, gestanst in de vorm van een paasei. Deze wenskaart wordt voorzien van een viertal heerlijke chocolaatjes met paasdesign. De wenskaart kunnen wij voorzien van jouw eigen bedrukking vanaf 540 stuks.

ChocoKuiken rood

Afmetingen 210 x 150 x 20 mm - 175 gram

Vanaf €8,20

Op zoek naar een chocolade geschenk dat alle andere Paasattenties overtreft? Verras dan collega's, medewerkers of relaties met een chocolade kuiken, voorzien van jouw eigen design. Voor het chocolade kuiken maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons chocolade van het Belgische chocolademerk Barry Callebaut. Met dit kuiken geef je dus niet alleen een leuk kado, maar ook nog eens een eerlijk Paaskado. Het chocolade kuiken wordt verpakt in een rode vensterdoos, waarbij jouw logo/afbeelding direct zichtbaar is voor de ontvangen. 

Paasgiftboxen in bedrijfsstijl

1. Kies een paas giftbox of kaart
Kies hierboven uit een paas-giftbox om te vullen met cadeaus naar keuze
2. In bedrijfsstijl
Wij passen de giftbox aan aan jouw bedrijfsstijl en voegen o.a. een logo toe
3. Kies de cadeaus
Kies uit ons assortiment (eventueel) een cadeau voor in je giftbox of bij je kaart

Een keer geen chocolade?

Tulpen

Verstuur een box prachtige tulpen. Ook mogelijk in een brievenbusdoos. Wil je er een mooie (paas) kaart bij? Wij maken een prachtige kaart in paas-bedrijfsstijl.

Paashaas-kaasplank

Alleen al om het woord vonden we dit een leuk cadeau. Een prachtige paashaasplank met heerlijke kazen (of chocolade?) verzonden in luxe giftbox. Voor als je eens op een bijzondere manier op je paasbest naar voren wilt komen.

Mail ons je wensen en wij mailen binnen een werkdag met (eventueel) een offerte!

Leuke vulling voor een giftbox