Over ons

BonBox is opgericht door de broers Arlo en Ischa Swartz. Beide broers waren al jarenlang ondernemers, zij het in een totaal andere sector.
Arlo kwam uit de grafische branche en verkocht digitale print-oplossingen aan met name drukkerijen.
Ischa was dierenarts en had een groot veterinair bedrijf opgezet met 10 klinieken in de randstad en ca 120 medewerkers in dienst.

Het toeval wilde dat Ischa zijn veterinaire bedrijf verkocht had en dat Arlo voorstelde hun beider visies samen te voegen in een nieuw gezamenlijk bedrijf. Onze visie: "Zo duurzaam mogelijk de állermooiste cadeaus te maken!"

Over Arlo

Arlo Swartz is al jarenlang ondernemer in de grafische branche en oprichter van het bedrijf PrinterXpert Hij heeft zeer veel kennis en ervaring in de grafische branche. Ieder systeem dat gebruikt wordt in de Grafische branche is hem bekend, alsook iedere ondernemer actief in de sector.

Over Ischa

Ischa Swartz is van achtergrond dierenarts. Als ondernemer in de veterinaire branche heeft hij de grootste keten  (in privé eigendom) dierenklinieken in Nederland opgericht met in totaal meer dan 10 kliniek in Nederland met ca 120 medewerkers (Caressa Dierenziekenhuizen en Hugo Verwijsklinieken). 

En dan BonBox!

Deze twee visies tezamen bracht het concept BonBox voort. Een creatief bedrijf waar mensen centraal staan en waar de medewerkers samen de mooiste cadeaus, giftboxen en kaarten maken. 

USP's van BonBox

  • Zeer hoog servicelevel. Wij lossen ieder probleem op.
  • Het kan altijd mooier. Alles wat wij maken is schitterend. 
  • Duurzaamheid. Samen met onze klanten streven we naar maximale duurzaamheid.
  • Alles in één. Wij zijn dé partner voor alles rondom gifting in een bedrijf.
  • Betaalbaar. Wij kopen centraal scherp in waardoor wij lage prijzen bieden.
  • Eén factuur. Geen bonnetjes meer. Wij versturen éénmaal per maand een factuur.