Een unieke verpakking voor ieder verjaardags-cadeau

Met BonBox maak je van ieder verjaardagscadeau een persoonlijk cadeau. Eén kleine voorwaarde, hij moet passen in één van onze BonBoxen. Maar verder maakt BonBox van jouw verjaardagscadeau een persoonlijk cadeau. 

Met BonBox maak je van ieder verjaardagscadeau een uniek geschenk.

BonBox in drie stappen:

Kies een verjaardagscadeau uit

Wij hebben vele leuke cadeaus waar je uit kan kiezen om te geven met een verjaardag. Je wordt automatisch naar de volgende pagina geleid om een BonBox te personaliseren. 

Je kan natuurlijk ook zelf een cadeau kopen en deze in jouw persoonlijke BonBox verpakken. 

Geef een verjaardagscadeau in een BonBox met jouw foto en tekst erop en kom superorigineel voor de dag!

Geef een cadeaubon als verjaardagscadeau!

Geef iemand heerlijke chocolade cadeau in één van onze prachtige BonBoxen. Met jouw foto en tekst erop.
Wij hebben heerlijk snoepfruit om te geven aan iemand als verjaardagscadeau. Kies één van onze BonBoxen uit en personaliseer jouw cadeau met een foto en tekst.
Fudge, heerlijk! Verwen iemand met zijn of haar verjaardag door een BonBox te geven met jouw foto en boodschap erop en vul deze helemaal vol met fudge!

Onze chocolade en snoep BonBoxen

Vanaf €4,78

Altijd lekker, succes gegarandeerd. Chocolade, snoep of fudge als verjaardagsdag cadeau. Wij hebben verschillende opties voor je om te geven.

Wil je iemand makkelijk maar toch snel verassen met zijn of haar verjaardag? Geef heerlijke wijn of champagne in één van onze BonBoxen met jouw foto en tekst!
Geef een origineel verjaardagscadeau door wijn te geven in een prachtige BonBox!
Deze heerlijke Barbera halen wij zelf uit Italië en is betaalbaar maar superlekker! Een origineel verjaardagscadeau om in een BonBox te geven!

Onze wijn en champagne BonBoxen

Vanaf €8,95

Wij hebben een paar top wijnen en champagnes uitgekozen om te geven als verjaardagsdag cadeau. In ons assortiment hebben we verschillende prijsklassen.

Voeg een paar bloembollen toe aan je verjaardagscadeau en tover de BonBox om tot een klein bloempotje. Zeer origineel!

Onze bloemen BonBoxen

Vanaf €3,-

Een BonBox met jouw foto erop en tekst waarin je bijvoorbeeld een chrysanten bol kan planten. Superleuk als verjaardagscadeau maar ook leuk om naast je cadeau te geven. De BonBox kan na het geven omgedoopt worden tot bloempotje.

Wil je een sieraad als verjaardagscadeau geven? Onze BonBoxen zijn de mooiste verpakking voor ieder sieraad!
Onze BonBoxen zijn sieraden op zichzelf. Met jouw foto en tekst erop geef je gegarandeerd een prachtig verjaardagscadeau!

Onze sieraden BonBoxen

Vanaf €10,25

Een sieraad is natuurlijk een zeer veel gegeven verjaardagscadeau, altijd succes. Wij hebben speciale BonBoxen ontworpen om je sieraad in te geven of om sieraden in op te slaan.

Geef een heerlijk bierpakket als verjaardagscadeau en voeg hier jouw foto en tekst aan toe! Alleen bij BonBox.
Ons alcoholvrij bierpakket is lekker en gezond en een super origineel verjaardagscadeau om te geven! Voeg jouw foto en boodschap toe.

Onze BonBox Bierpakketten

Met en zonder alcohol in een BonBox

Vanaf €8,29

Wij hebben een heerlijke selectie bieren voor je uitgekozen om als verjaardagscadeau te geven. We hebben een pakket met én zonder alcohol.

De kwaliteit van BonBox