De kwaliteit van BonBox

Wíj kunnen pagina’s vol schrijven over onze hoogwaardige manier van afwerken. Het is onze hobby en vak namelijk. Maar duizend woorden zeggen minder dan beeld. Alhoewel niets beter is dan het echt eens vast te hebben en te zien en voelen, hebben we hieronder een video gemaakt waar we verschillende BonBoxen met onze luxe afwerking laten zien.

 

Video afwerking

 

Foliedruk

 

Foliedruk is een laagje folie in alle mogelijke kleuren. Vaak worden goud, roségoud, zilver of brons gebruikt omdat deze kleuren extra mooi naar voren komen met foliedruk. Foliedruk geeft een luxe uitstraling en licht bepaalde delen extra goed uit. Wij gebruiken foliedruk bijvoorbeeld als kader om foto’s, of details naar voren te brengen. Denk dan bijvoorbeeld aan sterren of een maan op sommige van onze BonBoxen .

 

Spotvernis 

 

Met spotvernis brengen wij een glanzende extra laag aan op details van onze BonBoxen. Dit geeft reliëf en glans en creëert hele mooie, bijzondere effecten. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld hartjes of onderdelen van designs van onze BonBoxen. Een geprint hartje met spotvernis glanst heel mooi en heeft een 3D effect meegekregen. 

 

Lamineren

 

Lamineren is een standaard procedé die wij toepassen op al onze BonBoxen. Je kan mat- of glanzend lamineren. Lamineren werkt een print af, maakt de BonBox mooier en glanzender en maakt deze veel steviger. Over de print wordt met lamineren een dun beschermlaagje aangebracht.

 

Om deze bewerkingen te realiseren heeft BonBox (onder andere) een Jetvarnish Evo staan. Een zeer modern apparaat speciaal voor spotvernis en foliedruk bewerkingen.