CO2 neutraal

Wij proberen onze processen en productie zo maximaal mogelijk duurzaam en CO2 neutraal te maken. Nagenoeg ons volledige wagenpark is elektrisch. Daarnaast hebben wij ons volledige dak uitgerust met zonnepanelen. Hierdoor zijn zowel onze auto's als ons machinepark nagenoeg CO2 neutraal. 

Papierkeuze

Wij gebruiken specifiek papier dat zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt. Aangezien papier het belangrijkste onderdeel is van onze BonBoxen is dit een belangrijke stap voorwaarts. Ons papier draagt het EU Ecolabel, is elementair chloorvrij en draagt ook het FSC (Forrest Stewardship Council) milieulabel.

Second life

Vuil wegwerpen in de natuur is een belangrijke reden voor vervuiling. En heel simpel gezegd; iets dat gepersonaliseerd is én prachtig afgewerkt gooi je niet zomaar weg.

Daarnaast zetten wij maximaal in op een second life voor een BonBox. voorbeelden zijn onze zaden actie (wij leveren zaden bij BonBoxen waarmee deze tot mooie bloembakjes omgetoverd kunnen worden) en onze opberg BonBox second life optie. 

Recyclen

Alle materialen die wij hebben gebruikt worden gerecycled of gescheiden afgevoerd. Hier zijn wij zeer strikt in.

Wij blijven doorgaan!

Met deze maatregelen behoren wij tot de koplopers binnen onze sector. Toch zijn we nog niet tevreden. Wij blijven non stop doorontwikkelen om duurzamer te worden. Hou dus deze pagina in de gaten en lees mee hoe wij non stop door ontwikkelen!