Wat is een leuk cadeau voor haar?

Wat iemand leuk vindt blijft natuurlijk heel persoonlijk. Maar wat iedereen (en zeker vrouwen) leuk vindt is dat er áándacht besteedt is aan het cadeau. Toch zullen we verderop ook een paar ideeën opperen die je zou kunnen gebruiken om als cadeau aan haar te geven

Een persoonlijk cadeau voor haar
Het leuke van een cadeau BonBoxen is dat je het meteen een hele persoonlijke noot meegeeft. Geef haar een willekeurig cadeau verpakt in een BonBox met een foto van jullie eerste date en succes gegarandeerd.
Hoe werkt BonBox?
BonBox werkt super eenvoudig. Bepaal in welke BonBox jouw cadeau past. Selecteer deze BonBox, upload een foto, schrijf jouw persoonlijke boodschap voor haar en bestellen!
Enkele cadeautips voor haar
Wij helpen graag! Hopelijk hebben we hieronder een aantal leuke opties voor je bedacht.

Onze chocolade en snoep BonBoxen

Vanaf €4,50

Het blijft natuurlijk een dooddoener, maar een optie als cadeau voor haar blijft simpelweg chocolade in een BonBox. Een bijzondere foto met persoonlijke boodschap is makkelijk en snel geregeld.

Onze opberg BonBoxen

45 x 35 x 25 cm • Personaliseerbaar

Vanaf €4,50

Hebben jullie veel spullen rondslingeren in de kamer? Dan hebben wij een heel leuk cadeau voor haar. Wij hebben een mooie opbergdoos die meteen een fotolijst is en gekanteld neergezet kan worden in de kast. Zo kan je je spullen opslaan in een fotolijst 😃. 

  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
Naar de film met haar
Houden of hielden jullie ervan naar de film te gaan? Een filmbon zou dan een optie kunnen zijn. Je zou een filmbon (eventueel zelf maken) in een BonBox kunnen doen om hem persoonlijk en origineel te verpakken.
Iets voor haar hobby als cadeau
Heeft ze hobby’s waarvoor je iets kan kopen? Wat vindt ze leuk? Misschien kan je daarvoor iets voor haar kopen?
Sauna of massage
Heeft ze veel stress gehad of was er veel spanning de laatste tijd? Misschien is dan een bon voor een dagje sauna of een massage een goede optie als cadeau.

Onze sieraden BonBoxen

Vanaf €4,50

Het is standaard, maar succes gegarandeerd. Een mooi sieraad. Geef haar een mooi sieraad cadeau, eventueel in onze sieradendoos. 

  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts

Onze bloemen BonBoxen

Vanaf €4,50

Onze planten BonBox is ook een heel betaalbare maar leuke cadeauoptie voor haar. Een BonBox met jouw foto erop en tekst waarin je bijvoorbeeld een chrysanten bol kan planten.

  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
  • CheckmarkIdeal for Bottled gifts
Een concert
Houden jullie van concerten? Zoek naar een concert komend jaar en geef haar dat cadeau.
Jullie favoriete restaurant
Altijd leuk om samen te doen is lekker uit eten. Maak zelf een bon voor jullie favoriete restaurant en ga lekker samen uit eten.
Theater of andere activiteit
Vindt ze het leuk om naar het theater te gaan? Of is er een andere activiteit waar je haar blij mee kan maken? Maak zelf een bon daarvoor en geef haar dit eventueel cadeau in een BonBox.

De kwaliteit van BonBox