Welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers

Hoeveel leuker is het als je net een nieuwe baan hebt gekregen dat je een leuk en professioneel pakket krijgt van jouw nieuwe bedrijf? Met een mooie teamfoto bijvoorbeeld van het team waarin je komt te werken met een welkomsttekst: “Welkom in ons team Anouk!”? Met zo’n goede start begin je met tweemaal zoveel energie en enthousiasme. “Wat een leuk bedrijf is dit zeg!”
Bij BonBox gaan we stappen verder dan welk ander bedrijf om het aannemen van personeel uniek te maken. Een unieke ervaring die medewerkers delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. 

 

Prachtig!

 

Het begint natuurlijk met een prachtig bedrijfsontwerp. En als wij zeggen prachtig bedoelen we ook prachtig. Middels spotvernis en foliedruk (wat is dat?) maken wij jouw ontwerp uniek. Zit je in de auto’s? Wij ontwerpen een auto die met spotvernis in 3D op de box geprint wordt met de ramen die open kunnen. Wij accepteren maar één reactie ….prachtig!! 

 

Personaliseerbaar

 

Maar mogelijk heb je verschillende teams werken. Met verschillende leidinggevenden. Ieder team kan zelf de tekst toevoegen als hij of zij bestelt. En zelf een foto toevoegen. Zodat iedere bestelde BonBox wél in de bedrijfsstijl is maar toch team-specifiek wordt.

 

Uw eigen bedrijfsfilm toevoegen middels een QR code

 

En dan wil je een verhaal vertellen aan iedere nieuwe medewerker. Over het bedrijf waar hij/zij gaat werken. Wij voegen jouw verhaal toe aan de BonBox. Via QR code kan iedere nieuwe medewerker dan bij het krijgen van het welkomstpakket meteen de film over of van het bedrijf bekijken.

 

Geef licht in ons bedrijf

 

Indien gewenst maken wij een ontwerp waar we een LED lampje bijleveren. Deze kan in de BonBox gehangen worden zodat het welkomstpakket na geven ook als lamp gebruikt kan worden. Het is maar een idee, maar de tekst zou kunnen worden: “hopelijk ga jij stralen in ons bedrijf!” Ook kunnen we een bloembol leveren waarbij het pakket thuis als bloempot gebruikt kan worden. Ook hier zijn natuurlijk vele symbolische teksten bij te bedenken.

 

Makkelijker personeel werven

 

In deze tijden kan het soms erg lastig zijn personeel te werven. En geloof ons, als je zo voor de dag komt met je bedrijf kom je echt super over. Medewerkers gáán dat echt delen op bijvoorbeeld LinkedIn. En collega’s zien dat...

 

Zie hieronder als voorbeeld het welkomstpakket van BonBox voor nieuwe medewerkers.