De mooiste en origineelste geschenken

Met BonBox geef je medewerkers en relaties de mooiste en origineelste geschenken. Altijd in de stijl van je bedrijf, van de allerhoogste kwaliteit en per stuk personaliseerbaar. In onze eigen designstudio en hypermoderne drukkerij ontwerpen en maken we het mooiste drukwerk van Nederland!

Geef medewerkers in jouw bedrijf een persoonlijk, prachtig afgewerkt cadeau in bedrijfstijl met BonBox!
Draait uw boekhouding ook overuren door alle facturen en declaraties?

Herken je dit?

Allerlei leveranciers voor cadeaus en attenties? Bonnetjes en facturen die op allerlei wijzen gedeclareerd en gecontroleerd worden? Communicatie die niet in bedrijfsstijl plaatsvindt? Weinig originele geschenken, kaarten en andere communicatie? Dan is het tijd om te BonBoxen!

Alles in één

BonBox heeft een eigen designstudio en een hypermoderne drukkerij. We hebben een groot netwerk met leveranciers voor de leukste cadeaus. Hierdoor kunnen wij al je wensen optimaal en scherp invullen. Of het nu gaat om een welkomstbox, een leuke zwangerschapsmand of een origineel verjaardagskaartje, BonBox regelt het snel en op topniveau.

Alles in één

Je eigen gifting shop

Als zakelijke klant krijg je je eigen gifting shop. In deze winkel kunnen (gemachtigde) medewerkers per stuk cadeaus, kaarten en alle andere zaken bestellen en personaliseren. Een leuke verjaardagskaart sturen naar een medewerker? In je gifting shop kies je eenvoudig een kaart en personaliseer je deze met tekst en eventueel foto. Altijd in de stijl van je bedrijf.

Met BonBox krijg je toegang tot je eigen gifting shop
Ons ontwerpteam staat klaar om te helpen met designs en ontwerpen

Designstudio

Onze designstudio is gespecialiseerd in hoogkwalitatief drukwerk en 3D-design. Deze studio kan ook ingezet worden voor het ontwerp van ander drukwerk zoals banners, beursstands, etc.

Zakendoen met BonBox

Zakendoen met BonBox is heel eenvoudig. Voor € 25,- per medewerker per jaar krijg je je eigen gifting shop met de in bedrijfstijl ontworpen producten. Het bedrag van € 25,- per medewerker is een transparant budget wat je kan besteden aan alle producten en diensten van BonBox. Besteed je meer? Dan wordt het meerdere met een losse factuur verrekend. De ontwerpstudio maakt designs op nacalculatie, altijd op basis van een prijsopgave vooraf.

Benieuwd? 

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar om hem te beantwoorden.

IVC Evidensia

“Een leverancier die alles in één levert tezamen met een zeer hoge mate van service is de belangrijkste reden om voor BonBox te kiezen”