Relatiegeschenken

Ontwerp heel eenvoudig jouw persoonlijke relatiegeschenk

 

Vaak is het lastig om een leuk maar vooral origineel relatiegeschenk te geven. Vaak val je toch terug op cadeaus waarvan je maar hoopt dat de ontvanger het leuk vindt of gaat gebruiken. 

 

Ontwerp snel en makkelijk een persoonlijke relatiegeschenk

 

Bij BonBox is het geven van een origineel relatiegeschenk supermakkelijk. Vanaf je telefoon heb je in vijf minuten hét meest originele relatiegeschenk dat je maar kan geven. Kies bijvoorbeeld één van onze lekkere wijnen uit en personaliseer jouw BonBox met een foto en persoonlijke tekst. Wij zorgen voor de rest. Super makkelijk en zo klaar! 

 

Leuke attenties in jouw relatiegeschenk

 

Onze “zaden” actie maakt de BonBox nog leuker om te geven. Deze geven we gratis mee bij onze “wijndoos 2 flessen” BonBoxen of andere BonBoxen met aparte, losse deksel. 

Of kies onze vierkante doos met deksel en tover deze in een leuke lamp. Het led lampje leveren wij er gratis bij!

 

Bestel nu relatiegeschenken op je eigen URL in je eigen huisstijl

 

Kortom, bij BonBox denken wij verder en mee als het gaat om jouw bedrijf leuk en origineel naar voren te brengen. En vooral om dit mákkelijk te maken. Zo kunnen wij ook een eigen, vaste omgeving maken waarin wij een BonBox ontworpen hebben met de huisstijl en het logo van jouw bedrijf. Op deze BonBox URL kan dan door altijd snel een persoonlijke BonBox samengesteld worden door nog een foto en persoonlijke tekst toe te voegen aan jouw bedrijfs-BonBox. Hoe origineel is dat? Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Jouw film toevoegen aan het geschenk

 

Een film toevoegen aan een cadeau, kan dat? Zeker! Neem jouw persoonlijke bedrijfsfilm of boodschap op, upload die op een bedrijfsomgeving en geef ons de URL. Wij doen de rest. Heel persoonlijk en makkelijk.